Ställ kallt till servering. Häll crème fraiche och mango chutney i en skål. Dela chilifrukten i halvor på längden, ta bort kärnorna och hacka fruktköttet fint
4 1/2 gul lök 1 msk smör 1 tsk vetemjöl 1/2 dl rött vin 2 msk kalvfond på flaska 2 dl crème fraiche 2 msk konjak 1 msk grönpeppar i lag Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ett annat gott råd är att använda lite Harissa(en starkare pepparsås). 11 tsk chilisås. 1Låt gärna såsen vila 10-15 minuter innan servering. 1Många gillar extra stark sås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek
8 3/4 gurka 1 1/2 tsk salt 2 vitlöksklyftor 3 1/2 dl grekisk yoghurt eller naturell (se Tips) 1 tsk citronjuice eller vinäger 1 msk olivolja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.