Skånsk kalops med pepparrotsfraiche och hackat äpple
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g högrev i tärningar om 2x2cm
  • 1 st finhackad gul lök
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 3 st lagerblad
  • 2 st skivade morötter
  • 1 tsk Torkad timjan
  • 1,5 msk kalvfond
  • 1-1,5 tsk malen kryddpeppar
  • 1 st Liten kålrot i tärningar
  • 1 Vatten, späd efter hand som grytan puttar
  • salt och nymalen svartpeppar
  • smör till stekning
  • majsena ljus redning
  • 1,5 msk färskriven pepparrot
  • 2 dl crème fraiche
  • hackat äpple
  • potatis, kokt
  • kokta rödbetor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.