Nu vänner ska jag berätta för er hur man griljerar en julskinka. Det är många som har frågat oss om tips, och därför kände vi att det var läge för ett inlägg om detta
Årets julskinkagriljerades med ett Mannerström-recept. Det smakar jul och Chrisses mormor blev så förtjust i det att hon ville ha receptet med sig hem direkt
Gjorde kycklingbeni ugn idag den absolut godaste marinaden. Mums så goda och saftiga dessa blev. Lägg kycklingbeneni en ugnssäker form och häll på marinaden och blanda ordentligt
Lägg kycklingbeneni en bunke, pressa över limen och vitlöken. Kyckling tycker jag har en tendens att lätt bli torrt när man skall tillaga det men i ugnen händer det aldrig
Nånting som är väldigt tacksamt att servera i vår familj är kycklingben. Dom är billiga, enkla att tillaga och kan ätas både varma nygrillade, eller kalla dagen efter
Om man griljerar en skinkai oktober så heter det "helgskinka". ) Jag läste ett tips om att blanda ströbrödet i ägg- och senapsröran, det var himlasmidigt och blev bättre fördelat
Tänk på att ju större kålrot desto längre koktid kommer den ha, men desto mer mat blir det också. Känn på den med en provsticka, den ska vara mjuk men ändå ganska fast
Pensla kycklingbenen runt om med blandningen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Blanda honung, mango chutney, soja, chilikrydda, salt och peppar
Sätt i alla kycklingben och knyt påsen upptill (dra ut all luft ur påsen). Kyckling är godast när den fått liggaimarinadi några timmar så att kycklingen drar åt sig alla de goda smakerna, därför brukar jag låta kycklingenvilaimarinadi kylskåpet i några timmarinnantillagning
Pensla kycklingbenen runt om med blandningen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Blanda honung, mango chutney, soja, chilikrydda, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.