Skållat kaffebröd med råg
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7,5 dl nybryggt kaffe
  • 225 g hela rågkorn
  • 150 g solroskärnor
  • 115 g hela linfrön
  • 30 g salt
  • 30 g surdegsstart
  • 2 dl vatten
  • 120 g rågmjöl......Skållningen - koka rågkärnorna i kaffe under lock på svag värme i
  • 20 g färsk jäst
  • 1 dl vatten
  • 450 g rågmjöl
  • 150 g specialvetemjöl
  • 1-2 msk honung eller brödsirap
  • 200 grader och
  • 45-50 min eller
  • 96 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.