1. Häll
upp sillen i ett durkslag och skölj bort lök och kryddor.
2. Hacka
rödlök fint och grovhacka kräftstjärtar. Blanda försiktigt med röd caviar, creme fraiche, klippt dill och kryddor. Rör ihop med sillen och ställ det svalt.
Det är kul att göra egna sill-inläggningar, snabbt och gott. I år till midsommarbordet gjorde jag två olika sorters inläggningar,Vitlökssill, som jag gjort tidigare och ny för i år var den goda Skärgårdsillen
Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Skärgårdssill. 22 mars, 2017 at 9. 46 f m. Add a comment. 2 förpackningar 5-minuterssill à 420 g2 dl Arla Köket® crème fraiche2 dl majonnäsRrivet skal och saft av ½ citron½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl hackad färsk dill½ dl hackad färsk gräslök1 dl röd stenbitsrom Häll av sillen och skölj i kallt vatten
Skärgårdssill. Kram C Skärgårdssill. Så här dan före dopparedan har jag gjort en suppersnabb sillinläggning, picklat rödlök och lagat Janssons frestelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.