Skörd i mitten av oktober
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pizzadeg
  • 2 dl fingervarmt vatten
  • 25 g jäst
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • 5 dl vetemjöl
  •  
  • Tomatsås
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1/2 tsk herbes de provence
  • 1 lagerblad 1/2 msk socker
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 5 sardellfiléer, finhackade
  • 1/2 l skållade tomater
  • 1 burk krosstomat
  • 3 msk vit balsamvinäger
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.