11 knippe
hackad persiljaSå här gör du 2 timmar Skär köttet i bitar och bryn i stekpanna på hög värme. Tänk på att inte steka allt på en gång, utan i flera omgångar, så inte stekpannan blir kall. Lägg över efter hand i en gryta. Häll i fonden i grytan. Häll gärna lite i stekpannan så de goda smakerna från köttet kommer med. Hacka löken i lagom små bitar och även morötterna. Lägg detta i grytan. Lägg i resten av ingredienserna i grytan och koka upp. Skumma av vid behov. Låt allt koka i ca 2 timmar. Smaka av under tiden och salta eller peppra efter önskemål. När köttet smälter i munnen är det klart. Strö över persiljan. Servera med ris eller potatis, och pricken över i, rödbetor. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 72
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Idag kör vi sjukstuga här – inte för ett barn utan för TRE. Filip är än så länge bara lite snuvig, men de två stora har ordentliga förkylningar toppat med feber… Puh
Lövbiffsgryta. 4 port. 2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna
Hej alla rara,. En av mina bästa tips för att inte trilla dit är att alltid ha matlådor i frysen, både att ha till lunch och när man kommer hen trött och hungrig på kvällen och inte orkar laga mat
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragit igång nämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
Gör så här. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Bryn dem i smör i en stor gryta. Salta och peppra. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök och buljongtärning
Detta inlägg innehåller reklamlänkar till Bodystore. Hej vänner,. Som ni säkert tycker jag mycket om bloggen 56kilo och lagar gärna mat därifrån, det här receptet kommer därifrån
Kommentarer
anitas-12
Jättegott!
Logga in eller Registrera för att kommentera.