Servera i stekpannan på bordet medfläsket liggande ovanpå. 2 dl vetemjöl8 ägg4 dl mjölk1 tsk saltsmör att steka i400 gr stekfläsk i skivorHäll i vetemjöl i en bunke, häll i mjölken lite i taget så att det inte blir klumpar. Sätt på ugnen på 200 grader och lägg ut skivorna av fläsket på en plåt och stoppa in den i ugnen där det får steka klart
Putta med en stekspade från kant till mitt tills äggakakan har stannat och fått färg. Servera med rårörda lingon, färska lingon som blandas med socker och knaperstektfläsk
Späd med mjölk och grädde under omrörning. Knaperstek fläsket. Smaka av med salt och peppar. Smaksätt eventuellt löksåsen med lite av det smälta fettet från stekningen
STEKTFLÄSKMED LÖKSÅS. Under min uppväckt fick jag ofta fläskmed löksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Stekt ris. Lägg ner fläsk och stek till fläsk bli brunt och krispigt. 1 Blanda ihop fläskmed ingredienser. Lägg i tallrik med kökspapper (för att få bort lite olja) 3 Hetta upp oljan i en wok eller stek panna ca 2 min. servera med gurka eller sallad ,1 bit citron tips man kan byta till annan kött till exampel. kyckling eller räkor 200 g fläsk, skuret i bitar. 200 g fläsk, skuret i bitar 4 msk Tunn soja sås (göra från böner) Svartpeppar Oyster sås 1 msk Stekt ris Kokt ris, 5 dl rekommenderas 1 gul lök, småbitar 1 tomat, småbitar 1 morot, småbitar Broccoli 1 bit vitlök, småbitar Smör eller margarin 2 ägg 2 msk fisksås 1 msk socker 1 msk oystersås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.