1 svartpeppar1.
Häll av sillen och spara spadet. Torka av sillen med papper och skär i bitar, ca 1 cm breda. 2. Blanda med resterande ingredienser och spadet.
Blanda sillbitarna med röran. Det är kul att göra egna sill-inläggningar, snabbt och gott. I år till midsommarbordet gjorde jag två olika sorters inläggningar,Vitlökssill, som jag gjort tidigare och ny för i år var den goda Skärgårdsillen
Smaka av med salt och peppar. Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Skärgårdssill är en av våra mest populära sillar. Här kommer en variant med ägg i,. Garnera gärna sillen med lite rom eller färsk dill när den serveras
Pepparrotsköttmed buljongkokta grönsaker. Lägg i gryta, fyll upp med vatten och ha i buljongen. ”Rädisan är värd sin vikt i bly, rättikan i silver men pepparroten i guld
Bland annat kom jag hem med gulbetor och pepparrot som fick bli dagens förrätt. Tillsammans med lite smält smör – som rundar av smaken – blir kokta gulbetor en enkel förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.