Det ärdärför du bara kan använda äkta grädde som surnat som gräddfil/creme fraishe. Det kan man lösa genom att tillsätta rödalger som förtjockningsmedel
1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Täck över -kanterna med ugnsfolie efter ca 15 min
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Det straffar sig direkt när jag inte har "en plan" för veckans mat när den drar igång. Kan tänka mig att även yngre generationer skulle uppskatta det här
känns smeten för tunn kan du alltid tillsätta lite mjöl åt gången tills den känns lagom tjock, men låt den inte heller bli allt för tjock, den skall ha en konsistens av någonting mitt emellan plätt och pannkakssmet
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Jag gillar pajer men det ärinte så ofta jag gör dem, de är perfekta att ta till när man har många gäster… en buffé med olika pajer ärinte så dumt, då kan man ta vad man gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.