För att laga Mjuk kaka utanägg, gluten och socker1. Gör ett snabbt uppkok av fiberHusk och vatten under vispning så att konsistensen blir lik rå äggvita2. Vispa med elvisp fiberHusk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter3. Grädda i 175 grader i 45 minuter Husk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter
Nu har Du goda, nyttiga LCHF-kakor, som även en inbiten kolhydrat-ätare kommer att gilla. Jag känner på alla mjukakakor, när jag tror de börjar bli klara
Tillsätt äggochäggulor ett i taget under vispning. Vispa smör och socker poröst med elvisp. Blanda mjölet med bakpulvret och vänd sedan ner i äggsmeten
VIspa äggoch socker pösigt och tillsätt sedan vaniljyoghurten och det smälta smöret. Planerar för fullt inför glöggfikat och kände att jag i år ville testa att göra en mjukpepparkaka istället för de vanliga hårda
Sockerkakorochmjukakakor. Lita inte på tiden i receptet utan på ugnen. Blanda de torra ingrediensern till smeten i en stor kastrul, tillsätt, smör, mjölk, äggoch creme fraiché och vispa till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.