Lite roligt att laga klassiskt på söndagarna, idag blev det sjömansbiff gjord på nötrulle. Häll över i en större gryta tillsammans med potatisen och morötterna
Det ska dock bli ändring på det för nu är jag less på att det inte fungerar med min nuvarande leverantör och bloggen är på flyttresa just nu i skrivande stund till ny hosting av Tailsweep
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Blanda ihop potatis ochpepparrot. Riven pepparrot. Det här var det godaste jag ätit på länge (oftastså säger jag det om all mat jag äter) men det här var verkligen gott och lite annorlunda
Varva lök, kantareller, potatis och kött i en stor gryta med lock. Späd med vatten så att det täcker. Skala och skiva löken och bryn den mjuk i olja under omrörning
Denna sort ville jag göra med smak av svensk sommar. Sill är busenkelt att variera det är bara fantasin som sätter gränser, dessutom går det blixtsnabbt att göra och smakar mycket bättre än färdig på burk
Varva lök, kantareller, potatis och kött i en stor gryta med lock. Späd med vatten så att det täcker. Skala och skiva löken och bryn den mjuk i olja under omrörning
Ett av recepten var bakad lax medpepparrotoch äpplen. La ut en "Hjälpfråga" på instagram (@spenatsmoothie) med tips på vad man kan göra med äpplen i matlagning och detta var ett tips
Den ena var med smak av vitlök och örter och den andra med fröer och salt. Man fick med en folder med förvaringsburken på följande dippar som ska vara goda till snacksen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.