Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Skär i snittar när kakan fortfarande är varm. Foto. Karin/bevemyrs blogg. Godastekakan på kalaset. Det påpekade iallafall gästen som ringde upp mig efteråt för att tacka för en trevlig bjudning
Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. De blir så där härligt sega och konstigt nog aldrig särskilt långvariga i mitt kylskåp
Skeda upp krusbären över kakan. Kakan blir inte hög men blir så jättegod. Sprid ut ca 1 dl färska krusbär över kakan och sätt sedan in kakan i ugnen i ca 18-20 minuter
När kakan är varm lägg på en Noblesse. Goda kakor som är smidiga att göra. Noblessekakor. De har jag bjudit på istället för efterrätt på mina tjejkvällar
Igår bakade jag den här godakakan som smakar jul tack vare alla kryddor. Kakan är mjuk och fluffig och det knapriga täcket på toppen passar finfint till
Låt kakan svalna. Bred ett tjockt lager glasyr över kakan. Grädda kakan i 175 grader ca 90 minuter. Häll lagen från ananasburken i en stor skål, ställ undan ananaskross
Här kommer ett smarrigt enkelt recept på en slags "vaniljsockerkaka" som jag gjorde ofta förut och kom på häromdan att det var längesen, så snabbt var det gjort
Jag har några riktiga favoriter när det kommer till julrecept som jag gärna bakar minst en gång inför varje jul - och denna saftiga saffranskaka är just en sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.