Häll röran över pastarör, toppa med en ostsås och gratinera tacolådan i 15 minuter. Tacolåda350 g pastarör (okokt)Köttfärsröra500 g blandfärs1 påse tacokrydda400 g krossade tomater1 liten burk majs (150 g)2 dl lätt crème fraiche1-2 tsk sambal oelekSaltOstsås1 msk vetemjöl3 dl mjölk1 dl riven ostSalt, vitpepparKoka pastan, häll den i en smord ugnsform
600 gr blandfärs 1 påse tacoskrydda 1 pressad vitlöksklyftaEn låda hackade cocktailtomater Lite chilikrydda Salt En bit hackad purjolök Bryn ihop allt detta i en stekpanna
Tärna potatis, morot, kålrot och rotselleri. Hacka lök och vitlök fint. Stek potatis, morot, kålrot, rotselleri, lök och vitlök i smör i ungefär 10 minuter, i en stor kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.