Häll av och låt bönorna rinna av, mosa bönorna med en gaffel i en bunke. Det är också gott att ha i lite sesamolja och sesamfrön i färsen, för en lätt nötigt smak
Smaka av med salt och bjud som snacks. Skölj kikärtorna och koka på medelvärme, ca 1 timme i lättsaltat vatten. Blanda kryddorna med kikärtorna, häll över på en ugnsplåt med bakpapper och rosta i ugn på 225 °C i ca 20-30 min
Lägg den ena svampen på en tallrik med lamellerna uppåt och tillsätt sourcream & onion såsen, löken, tomaterna, salladerna, groddarna och hummusen på rödbetor
Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den med svampblandningen. Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet
Lägg alla ingredienser i matberedare och mixa tills det blir en jämn smet. Väldigt god på fröknäcke, riskakor, skorpor och rostbröd och behöver inte förvaras kallt
Blanda i broccoli, lök och bacon. Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Hetta upp en torr stekpanna och rosta en näve pumpakärnor i den varma pannan. En mättande pastamed broccoli, varm basilikasås som toppas med halloumi och rostade pumpafrön
den här supergoda krämiga pastanmed färskost och broccoli som hamnar på middagsbordet här hemma. Denna typ av maträtter passar alldeles utmärkt just nu när jag känner mig lite slö, slapp och likgiltig
Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) medgrönkåloch skogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlök och färskpressad citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.