Servera med rivet apelsinskal, mynta och grädde. Skalet från en halv apelsin. Tillsätt kokosolja, grädde ochkaneloch koka försiktigt tills chokladen har löst sig
Blanda mjölet med nötterna, frön och kryddor. Mixa bananer slätt, tillsätt äggen och vispa ihop. Smöra och bröa en liten form med mandelmjöl och häll i degen
Men äter man även LCHF finns ju ingen anledning att äta de fabriksbakade glutenfria bröden, då de innehåller massor av kolhydrater från majsmjöl och rismjöl
Häromdagen hade jag lite fula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver Vanilj ochkanelVispa allt med elvisp till en jämn smet, låt svälla 10 min
Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den med svampblandningen. Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet
Smaka av med salt, peppar och lite citronsaft. Blanda sedan pastan med olivolja. Mixa broccoli, grönkål, olivolja, vitlök, basilika och hälften av pumpakärnorna till en grov röra
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kaneloch nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
) så kan du i stället smaksätta medkanel, kardemumma och ingefära. Den har likheter med mina andra grysli/myslivarianter, men har här fått lite extra julkänsla av saffran, vanilj ochapelsin
För sedan fyller jag den med en fyllning som består av både färskost, yoghurt och ägg - mixade till en härlig massa med hasslnötter och kryddor som kaneloch kardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.