Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den med svampblandningen. Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet
Smaka av med salt, peppar och lite citronsaft. Blanda sedan pastan med olivolja. Mixa broccoli, grönkål, olivolja, vitlök, basilika och hälften av pumpakärnorna till en grov röra
Blanda mjölet med nötterna, frön och kryddor. Mixa bananer slätt, tillsätt äggen och vispa ihop. Smöra och bröa en liten form med mandelmjöl och häll i degen
Blanda med olivolja, vinäger, dijonsenap, saffran, citronsaft, salt och peppar till dressingen. Strö över bönor, fänkål, granatäppelkärnor och bryt över chèvren
Servera med rivet apelsinskal, mynta och grädde. Bryt chokladen och lägg den i en kastrull. Tillsätt kokosolja, grädde och kanel och koka försiktigt tills chokladen har löst sig
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Här är en klassiker från när jag var liten och som man fick när man bodde hemma
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den ochspenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Servera laxen med kokt potatis och smörstekt spenat. Skölj och riv citronskal och blanda med färskost. Skölj spenatenoch skala och skär löken i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.