Sir William-tårta (päron-marsipan-tårta)
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Päronmousse
  • 3 st gelatinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • 190 g päronpuré barnmatsburk (eller samma mängd egengjord päronpuré)
  • 2 msk koncentrerad päronsaft
  • ½ dl socker
  • Ett par droppar grön karamellfärg
  •  
  • Glasskräm
  • 1 dl vaniljkräm
  • 1 dl vispgrädde
  •  
  • Pärongrädde
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk päronpuré
  • 2 msk koncentrerad päronsaft
  • 1 päron
  • skalat och hackat i småbitar
  • Ett par droppar karamellfärg
  •  
  • Chokladtryffel
  • 1 dl vispgrädde
  • 100 g mörk choklad 70%
  • Päron
  • konserverat om man föredrar den mjukare sorten
  • färskt för mer fasta bitar.
  • Vit marsipan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.