Silviakaka. Häll smeten i en smord långpanna, lägg eventuellt också ett bakplåtspapper i botten. Nu är det fredag mina vänner och jag är ledigtill på tisdag, så skönt
Tillsätt äggen ett i taget och rör litetill. 200 g margarin eller smör. 11 msk vaniljsocker. 1200 g vit choklad. 1250 g färska eller frysta hallonRör margarin eller smör och socker mjukt i en bunke. 1Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och tillsätt det till det andra. 1Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, 30 x 40 cm. 1Grädda i 175 grader icirka 25 minuter. 1Låt kakan svalna och skär den i rutor
Jag har börjat jobba så smått efter ett längre uppehåll och vet ni vad. Vilkenhärlig känsla. Att känna sigdelaktig och att känna att man bidrartill något positivt känns helt underbart
Jag höll på med flera saker samtidigt och är glad att jag blandade rätt varje gång, så att jag inte blandade Silviakakanstoppingi kladdkakesmeten eller nå liknande
Ja nu har vivarit och städat ur och fixat lokalen vi hyrde åt Elliot som han hade sin fest i. MAJJ GADD, man kan tro att de hade kalasat i lokalen i flera dygn
Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindrebitar. Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.