Ananasmums. Hej allesammans och välkommen april. Jag var lite sugen på att skriva godmorgon till er, men hindrade mig när jag slängde ett öga på klockan
Alltså baka i långpanna är ju det bästa som finns. Enkelt och gott. Framförallt om man nu ska göra till flera personer så är det bara att öka receptet till det dubbla
Det blev lite cupcakes till lördagsmys. Denna gången blev det kladdkake muffins med Italiensk maräng. Vissa färgade jag in med lite rosa nyans och dem andra brände jag av med brännare
Så här gör du. 1 timmar. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj och bröa en form á 20x20 centimeter. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Godmorgon i det här lite gråmulna och regniga väder. Uppe tidigt som vanligt och har planer på att ta mig ut på en springrunda innan jobbet så jag har lite bråttom
När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.