1 kaprisKantskär
brödet och skär 6 skivor på längden.
1 Skala
och hacka äggen och löken. Blanda alla ingredienser till fyllningen och smaka av med salt och peppar.
1 Lägg
ihop två brödskivor till en botten. Bred 1/3 av fyllningen på bröden. Lägg på ett nytt lager bröd och bred på 1/3 av fyllningen. Täck med ett nytt lager bröd.
1 Bred
resten av krämen över och runt hela tårtan. Plasta in och låt tårtan vila i kylen över natten så att brödet blir saftigt.
1 Vid
servering: Täck kanterna med hackad gräslök. Garnera tårtan med sillbitar, rödlöksringar, rädisor, kapris och gräslök.
Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.