Matjessill i bitar, kokt potatisoch kokta ägghalvor. Ägg, brynt smör, Påsk, sill. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Fördela potatis, lax, rödlök och ägg på tallrikar. Toppa med gräddfil, gräslök och dill. Fortsätt värma under omrörning tills den har en gyllenbrun färg och nötig doft
Smaka av med salt och peppar. Börja med torsken. Dessutom ärlskar jag quinoa, sötpotatis, spenat och fetaost, och just de fyra sakerna kombinerar jag som oftast en en sallad till lunch och middag, så variationen är inte extrem alltid - och ingen vill se samma sallad på bild twentyfour-seven
Börja med att koka polisen och äggen, skiva potatisenoch hacka äggen. Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor
Servera koljan med kokt potatis, brynt smör och lökfräs. Tvätta potatisenoch koka i saltat vatten. Finhacka persiljan och blanda med mjöl på en tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.