Tvärtom är det superkul att experimentera med nya smaker och jag försöker varje år att hitta på en ny spännande smakkombinationer till varje sillhögtid
Förra året provade jag att göra en havtornssill kryddad med chili och citron, och den kan jag absolut rekommendera, men vill man vara mer klassisk kan man istället krydda medsmakerna rosmarin och enbär
Smaka av med salt och ev mer currypasta. Skär fisken i stora tärningar och krydda dem med salt. Servera fiskgrytan med jasminris, cashewnötter och thaibasilika 4 portioner
Här serveras västerbottenpajen med en av mina två favoritsillsorter - nämligen årets. Här kan du läsa om en annan smaskig sillrätt och på Klädesholmen seafood kan du läsa mer om årets sill
Stek den gyllenbrun och lägg den varm i lagen, varvad med den skivade löken. Salta lätt på insidan av sillen, vänd sedan skinnsidan på sillen i en blandning av lika delar vetemjöl och ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.