Skala och skiva rödlök. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 rödlök. 5-minuterssill, Abbas
Varva sill, äpple, pepparrot och lök i en burk. Skär sillen i bitar. Tärna äpplet och skiva rödlöken. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock
Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten. Skiva chilin tunt och blanda ner i bunken, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka i sillen
Varva grönsaker, silloch kryddor i en burk och häll över sillenoch lagen från förpackningen. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 st polkabeta, medelstor, tunt skivad. 1 st rödbeta, medelstor färsk, tunt skivad. 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé
Lägg sillbitarnaoch fänkålsskivorna i en skål och pressa över limesaften. Vänd runt med rivet limeskal och riven ingefära, häll över lagen från förpackningen, låt stå
Blanda ihop alla ingredienser och vänd till sist ner sillbitarna. Häll av lagen från sillenoch skiva sillen i bitar 2. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé. 1/2 citron, zest och saft
Skär sillfilléerna i sneda bitar och varva dem med lagen från förpackningen i burken. Hacka rosmarinoch persilja och krossa kryddpepparkornen, blanda sedan dessa tillsammans med tranbären i en burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.