Funderar faktiskt på att göra en rejäl räd någon dag och fota sillar som jag gjort innan. Själv är jag inte något stort fan av påsken, men litesill måste man ju ändå lägga in
Ta upp sillfiléerna ur förpackningenoch häll över lagen i en glasburk med lock. lagen från sillen. Blanda alla ingredienseri glasburken och låt stå i ett dygn innanservering
Tänkte ge er lite förslag på goda sillaroch gravad lax att göra tillmidsommar. Vi börjar med en sill som passar extra bra nu när flädern precis börjat blomma
En mycket god sill som min bror gjorde tillmidsommar. 200 g inläggningsklarsill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléernai önskad. - Läs hela inlägget här 200 g. 0,5 kruka dill. 1 lime. 1 grön chili. 1 del ättika
Häll av och skölj sillen. Skär eller klippsilleni lagom bitar - förslagsvis någon cm breda. Tillsätt krossad kryddpeppar, krossad vitpeppar, lagerblad samt kryddnejlikoroch koka upp
Matjessillibitar, kokt potatisoch kokta ägghalvor. Ägg, brynt smör, Påsk, sill. Men vi är helt klart värda det vackra vädret och jag klagar inte över sol och värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.