Sigridtårta – glutenfri, vetefri, mjölkfri, mandelfri
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl glutenfria Cornflakes från Änglamark
  • med
  • 1/2 dl socker och fortsätt med mera om det behövs
  • 1 dl
  • 2/3 och la i en matberedare. Det är alltså den hackade mängden som ska vara
  • 3/4 dl pofiber
  • 3 äggvitor knappt
  • 4 äggulor 1 dl socker
  • 1/2 dl kokosgrädde och 1 1/2 dl risdryck från Carlshamn (här kan du välja att ta 2 dl av den gräddersättning du tål. Sigrid tål kokos – men jag vågar inte ta så mycket av det – mest för att få lite fett)
  • 50 g mjölkfritt margarin
  • lite mellan grovt hackad cornflakes ”crunch”

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.