Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. Späd med mjölkdrycken lite i taget under kraftig vispning
Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. Servera med nykokta pastasnäckor eller den pasta du tycker om och toppa med riven parmesanost
Jag har haft tillfälle att bli god vän med en fantastisk människa och matlagerska, Sigrid Bàràny som har kämpat som en gudinna, lagar sin mat med lätthet, stil och klass och nu vunnit Sveriges Mästerkock
Stekt i smör blir den en god dessert tillsammans med en fruktsallad, eller ugnsbakad frukt. Sikta ner mjölet blandat med bakpulver och rör till en slät smet
Börja med misomajonnäsen. Pensla med marinaden under grillningen. Ta vara på köttskyn som bildas och koka ner den till sås, kanske med lite av marinaden i
Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Blanda resten av smöret med det avsvalnade brynta smöret, paprika- och lökblandningen, dill, salt och svartpeppar
Smaka av med salt, peppar och balsamvinäger. Hetta upp matolja i en stekpanna på medelvärme. 1. Skär rödbetor, fetaost och lök i mindre bitar och lägg i en matberedare
Så var det dags för Arvid och Sigrids födelsedag med släkten. Det var Arvids sista kalas i raden, men Sigrid har kvar sitt med familjen - hon har ju inte fyllt ännu
Som tur var hade vi ju litet av ett proffs som ledsagare med oss - Anders berättade glatt att han var litet av ett hockeyproffs då han var tolv, ja inte att han åkte i något direkt lag, men hemma på gården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.