Tillsätt 1 msk rapsolja, en skvätt vitvinsvinäger, en nypa salt och ev. Surkål är gott att servera som det är till maten, men så kan man piffa till den lite genom att ha i äpple och lök
Lägg tomaterna med den skurna sidan uppåt i den smorda formen. hackade vitlöksklyftor. Blanda försiktigt ned olivolja, vitlök, lök, italiensk örtkrydda och strösocker
Rabarber i botten och lite skivade jordgubbar vidsidan av CB. Receptet har jag rivit ur från Allt om Mat för ett tag sedan och arkiverat i makens "dessertpärm"
Kyliga vitavinter dagar när det viner i väggarna och blåsten där ute ser till att vår fyrbenta vän drar in sin nos snabbt och väljer att vända om in i värmen
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Vill ni ha tips på snabbt och überenkelt tillbehör är den här ugnsrostade pumpan väldigt god. ) och vi ska fira in helgen genom att äta middag och dricka bubbel på Natur, kolla in Kings of Convenience på Pustervik och avsluta kvällen med en Bloody Mary på Mr P
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.