Sommarens tillbehör kan ni läsa om här, men till dessa shisher serverade jag en sallad på coctaiktomater, bladpersilja och rödlök med citronsaft och flingsalt, stark ajvar, mezeyoghurt samt, kanske lite otippat - basmatiris
Ingredienser. 1 kg. fårkött peppar, mynta, kummin, timjan, paprikaForma på Grillspett. För såsen behöver du yoghurt med hög fetthalt, som satte den krossade vitlöken och krossad mynta enligt dina önskemål
Spett - av trä eller metall. Kebab är en favorit hos oss. Spett - av trä eller metall. Servera kebaben med taboule, bröd, homus, tsatsiki och grönsaker
Relaterade Lamb ShishKebab. Trä upp köttet på spett och grilla ca 4-5 minuter runtom. 1-2 tsk flingsalt. Salta och peppra och rosta dem ca 15-20 minuter i ugnen tills de är mjuka och får lite färg. 1-2 tsk flingsalt
Imorse frågade jag vad herrskapet var sugna på till middag och efter lite diskuterande kom vi fram till att det skulle bli grillat lamm och gärna lammkebab
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.