Jag vet. Jag vet, sajag. Det spelar ingen roll att det harbloggats om biff och bea till förbannelse, för åratalsedan, och att Isobel Hadley-Kamptzredanhar skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genialtillagningsbeskrivning till ovannämnda rätt
Så i fredags drog vi igång, hon började själv med chokladsnittar och sen hjälpte jag henne lite med glasyrbullar och sen avslutade vi det hela med sockerkringlor
Peppra den och lägg i en ugnsform, smula över buljongtärningen och champinjonerna. Vispa ihop grädde, crème fraiche, sambal, dijonsenap och tomatpuré i en kastrull och låt det koka ihop
Ja, precis så heter receptet på den sidajaghittade det. Så luftiga, så fina, så goda. Helt underbara. De påminner om lätta Brioche-bröd som finns i affärerna nuförtiden
Det finns hamburgerbröd och så finns det hamburgerbröd. I min värld är det perfektahamburgerbrödet mjukt, utanskorpa och har ett tätt men samtidigt luftigt inkråm som kan stå emot köttsaftutanatt för den sakens skull varakompakt och degigt
In a skillet over medium heat, combine the corn, cream, salt, sugar, pepper and butter. Whisk together the milk and flour, and stir into the corn mixture
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.