Posts related to Paneer korma - Indisk ost i enkel kormasås medkardemumma, russin och cashewnötterKorma med nio olika grönsaker - Navratan kormaKorma - Indisk vegetarisk gryta Lätt paneer (panir) - Indisk gryta med ostkuber i kryddig såsRis med smör och lök - Indiskt smörris - Pyaz wali basmati chaavalDela
Tillsätt kardemumma, nejlikor och lagerblad, fräs ytterligare ett par minuter. Fräs mandel ochpistagenötter i samma olja under lite omrörning tills de får lätt färg
Jag kokar alltid riset i min micro-riskokare från Tupperware, blir alltid perfekt luftigt, lagom klibbigt ris dessutom slipper jag en extra kastrull på spisen
Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
DelaTwitterFacebookSkriv utE-postPinterestWhatsAppLinkedInGillaGilla Laddar. Skär halloumi i lika stora bitar och stek i panna med höga kanter tills den fått fin färg
Det indiska köket, som hör till ett av världens kryddstarkaste, bjuder på många vegetariska rätter. Jag serverar grytan med naanbröd, ugnsstekt potatis med chili, en svalkande myntasås samt äpple och dadelchutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.