Ingredients 1 tablespoon Dijon mustard 1 small clove garlic, finely minced 1 tablespoon finely minced shallot, from 1 small shallot ½ teaspoon salt ¼ teaspoon freshly ground black pepper 1½ teaspoons sugar 3 tablespoons balsamic vinegar ½ cup extra virgin olive oil
Add pecans and roasted butternut squash and pour over warm vinaigrette, tossing gently to combine. In the same skillet, cook shallot over medium-high heat until tender, 4 minutes. 1 shallot, minced
Bring a large pot of generously salted (use about 1/2 cup kosher salt) water to a boil. Set up an ice bath next to the stove and generously salt (about 1/4 cup kosher salt) that water as well
Place the baking pan on a rack, toss the vegetables with the remaining teaspoon of olive oil, and allow them to cool slightly while you prepare the Dijon vinaigrette
Vispa ihop ingredienserna till vinaigretten med gaffel och servera till biffarna och en grön sallad. Ingredienser till biffar3 rivna morötter1 riven zucchini4 dadlar1,5 dl solrosfrönFärsk persiljaSaltSvartpepparPersilladeIngredienser till panering1,5 dl paranötter3 msk malda senapsfrönEn skvätt olivoljaSaltVitlökspulverIngredienser till Vinaigrette1 dl olivolja2 msk senap2 msk äppelcidervinägerSå här gör duBlanda ingredienserna till biffarna
Vinaigrette (stor sats som du kan ha ett tag). Pyttsa på rikligt med vinaigretten. Vinaigrette. Droppa i olja och rör hela tiden så vinaigretten blir jämn och tjockar på sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.