Gör en tomatsås på krossade eller hela tomater, med lite balsamvinäger, lök, vitlök och kryddor. Ät som det är eller servera tillsammans med bulgur för en matigare variant
Lägg sedan dessa på en plåt med bakplåtspapper där du har ringlat över olivolja. Under tiden som auberginen är i ugnen kan du göra peston genom att mixa basilika, nötter, vitlök och soltorkade tomater med oljan
Auberginerullarmed spenatfyllning och tomatsås. Lägg på en plåt med lite ringlad olja över. Det känns som att auberginerullar börjar bli en av LessCarbs signaturrätter
Att lägga fyllning med köttfärsröra, pesto och mozzarella på aubergineskivor, rulla ihop och gratinera med hackade tomater och mozzarella och sedan fixa en sallad till låter ju inte så krångligt
Det här är en rolig maträtt med ägg som får koka i en tomatsås. Värm en djup stekpanna med kokosolja. Dessutom blir det inte mycket disk då en stekpanna är allt du behöver
Ät med rostat bröd att ösa upp shakshukan på. Lägg i harissan och låt den fräsa med någon minut. Häll i körsbärstomaterna och mosa dem med en potatisstöt eller gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.