Shakshuka med feta, varmt bröd och blomkålssallad
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 st Gul lök
  • 1 st Röd Paprika
  • 1 tsk Olivolja
  • 1 tsk Spiskummin
  • 1 tsk Paprikakrydda
  • 2 krm Chiliflakes
  • 400 g Körsbärstomater Konserverade
  • 1 dl Vatten
  • 2 msk Tomatpuré
  • 0.5 msk Grönsaksbuljong
  • 1 msk Basilika - fryst
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 150 g Fetaost
  • 6 st Ägg
  • 65 g Salladsmix
  • 0.5 st Gurka
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar
  • 1 st Baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.