Shakshuka med feta, varmt bröd och blomkålssallad
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 2 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Shakshuka 2 klyfta(or) vitlök(ar) 1 st gul lök 1 st röd paprika 1 tsk olivolja 1 tsk spiskummin 1 tsk paprikakrydda 2 krm chiliflakes 400 gram konserverade körsbärstomater 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 0,5 msk grönsaksbuljong 1 msk basilika , fryst 1 krm salt , fint 1 krm svartpeppar , malen 150 gram fetaost 6 st ägg Blomkålssallad 100 gram salladsmix 0,5 st gurka 0,5 st Blomkålshuvud 2 msk olivolja 0,5 msk vit balsamvinäger 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Tillbehör 1 st baguette(r) Köp receptet Näringsvärde Kcal: 625 Protein: 29 gram Fett: 30 gram Kolhydrater: 55 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.