Sesamstekta vietnamesiska laxbiffar med het mynta- och kålrabbisallad
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 3/4 dl jasminris
  • 250 gr laxfilé
  • 1 lime, skalet
  • ½ msk malen ingefära
  • 1 ägg 1 ½ msk japansk soja
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk ströbröd
  • ½ röd chili
  • 1 vitlöksklyfta ½ msk socker
  • 1½ msk japansk soja
  • 1 lime, saften
  • 1 morot 1 kålrabbi 20 gr mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.