Skiva tofun i bitar och stek på ganska hög värme tillsammans med kokosolja, tamarisoja och sirap. Hacka vitlöken fint och halva löken och fräs med, lägg även på skivad lime och riven ingefära
The post Vietnamesisk Phở medsvampochtofu appeared first on Sofia von Porat. Stek champinjoner ochtofu i lite olja, smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan
Lägg upp pasta på tallrikar, lägg svampblandning på och toppa med lite tofutärningar. Medan pastan kokar börja med att fräsa svampen i lite margarin, tills allt vatten försvunnit
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Vill gärna slå ett slag för den frysta tofun som finns i de asiatiska butikerna, det är en friterad tofumed en mycket ”svampigare” karaktär än de mest vanligt förekommande tofusorterna (t
et med sin skarpa och pikanta hetta. Här får tofun sällskap av en svart bön- och vitlöksås som ger en lätt fermenterad och salt smak, tamarindens sötsyrliga karaktär, hoisinsåsens mustighet och den legendariska srirachachilin sätter pricken över i
Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt med lite folie omkring
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprättmed krispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök. Stek svamparna hela i en blandning av smör och olja tills de har fått fin yta på båda sidor
Förutom att använda tofun till den här rätten, brukar jag dessutom ha den på mackan, konsistensen påminner lite om keso ochmed lite örtsalt på en god rostad macka är jag lätt i sjunde himmelen
Lägg på ett till lager plattor och toppa medsvampröra. (om du lagar med färsk svamp så. i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det)
Just nu är favoriterna picklad rödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofuochshiitakesvamp signerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi
Smula på grönsaksbuljongen/svampbuljonen, vilket du föredrar mest. och väldigt enkelt. Skär upp tofun i tärningar, bananerna gör du till "bananpengar" som man säger på förskolan
Jag köpte således med mig en naturell tofubit hem och började scanna - vad som tycktes vara - hela internet för att hitta inspiration till vad jag kunde göra med den
Den här soppan blir extra krämig av att jag mixar den medsilkestofuoch jordnötssmör. Tar du bort fisksåsen och byter honungen mot agavesirap är den till ochmed vegansk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.