Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. (Går lättast om du gör det i en skål med vatten så att det inte stänker, sila sedan i ett durkslag)
Förstår inte varför vi inte äter mer strömming. Det är ju faktiskt jättegott och också väldigt billigt och dessutom så är det ju roligare att variera sig lite med fisksorterna
Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Blanda tärnad potatis med grönsakerna och smaka av med salt, peppar och några stänk vinäger
Lägg den skinnade filén i en bunke med kallt vatten. Sila av strömmingen och blanda sen ner i såsen. Undvik att ta i lagen med fingrar eller att ta fisken med händerna, då det kan medföra bakterieöverföring
Krydda fisken med salt och peppar. Vispa ihop grädde, yoghurt, mango chutney, tomatpurè- eller ketchup med salt och lite peppar i stekpannan och låt koka ihop till en sås
Krydda den med salt. Tillsätt ris och curry och låt det fräsa med 1 minut. Stek fisken i lite matfett på medelvärme tills fisken har vacker färg och är genomstekt, ca 4 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.