Inspirerad av Malin'sDiner som isin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte ägg i och sedan gratinerademedost
Ostig och god medtomatsås på färska tomater. rivenost att toppa med. Skivadost, sort efter egen smak. Hämtade inspiration från lite här och var då dessa "stubbar" finnsi massor medolikavarianter, men jag gjorde min egna version
servera med nykokt pasta och fisken. Häll på vetemjöl på torskbitarna och vänd runt så att det täcker. God knaprigfiskmed en slät tomatsås och nykokt pasta4 personer400 gr fiskfilé jag använde torsk1 dl rivenost1 dl mannagryn2 ägg1 dl vetemjölolja och smörsalt och pepparTomatsås1 brk krossade tomater2 sardellfileér1 gullök1 morot1/2 brk vattensalt och pepparsmörDela torsken i rätt små bitar, salta och peppra och lägg på en tallrik. Blanda mannagryn och osti en djup tallrik, blanda ägget med 2 msk vatten också i en djup tallrik. Sätt på en stekpanna med olja blandat med smör (skall vara ca 1 cm) låt den bli varm, när den är varm så lägg ifisken som du först vänt i ägget och sen imannagrynsblandningen stek de tills de är bruna lägg upp på hushållspapper. När alla är klara så stoppa i de i ugnen på 160 grader i 5 minuter. TomatsåsenHacka löken och fräs den mjuk ilite smör, när den börjar bli mjuk så tillsätt sardellerna och fräs med, skala och skiva moroten under tiden, häll i tomaterna och moroten samt lite vatten låt det hela puttra i 10 minuter salta och peppra, mixa den med en mixerstav så att den blir slät. 400 gr fiskfilé jag använde torsk
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng medgnocchiitomatsås toppad medost. Jag brukar laga en liknande rätt med pasta, recept hittar du HÄR
Goda köttbullar tillmiddagikväll. Ingredienser. ½ dl vispgrädde. 500 g nötfärs 2 dl rivenvalfriost 1 vitlöksklyfta 2 tsk chilipulver (eller annan stark krydda) 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 paket krossade tomater 2 dl crème fraiche ½ dl vispgrädde Gör en smet av. - Läs hela inlägget här 500 g nötfärs. 2 dl rivenvalfriost. 1 vitlöksklyfta. 2 tsk chilipulver. 2 dl crème fraiche
Använd färska lasagneplattor och lägg på hyvlad (medosthyvel) zucchini, ostskivor och rökt skinka. Smeta ut bechamelsåsen över hela formen och strö rivenost över
Lägg i en hel bitparmesanost. Tomatsås passar till det mesta, så också dessa biffarna. Tomatsås. Fickmedmig hjälp i form av dotter, men fick muta medfika på Stålboms konditori
Vispaihop ägg + gräddmjölk och rör ner den rivnaosten, salt & peppra. Ta ut pajen ur ugnen och fyll den medskinka och purjolök, häll över äggsmeten & lägg på tomatskivor
Häll ner äggen i pajskalet och toppa medrivenost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTEtrilla och gör man det ska man defenitivtinte ta emot sigmedansiktet
Börja med att steka skinkantillsammansmed tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukosttill helgen då jag slår ihopfrukosten och lunchen till ett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.