Laxen är vanlig färsk lax med skinn stekt på medelstark värme (i mycket smör) och salt & peppar. Det var ett tag sen jag lagade riktig mat och bjöd på ett recept, så här kommer ett som jag blev väldigt nöjd med
1 stor morot skuren i bitar & 200g haricot verts (eller andra valfria grönsaker). 1 stor morot skuren i bitar & 200g haricot verts (eller andra valfria grönsaker)
Lax är otroligt tacksamt att använda i mat, det går liksom bara inte att misslyckas med. Den här gången testade jag marinad med japansk soja, ingefära, citron och lite salt och rullade sedan laxkuberna i sesamfrön strax innan jag stekte dem i olja
Salt&peppar. Salt&peppar. Jag blev så himla sugen på tofu igår, och då är det så himla bra att jag har en biologisk affär bara runt hörnan från lägenheten där jag kan hitta sådant där konstigt som gemene italienare inte efterfrågar i matvarubutikerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.