Utöver jasminris och den krispigasalladen serverades det en racersnabb sås till laxen. Dubbelpaneringen gav laxen ett täcke som inte var krispigt, inte heller segt, utan snarare något mellanting mellan dessa båda konsistenser
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
En glasnudelsallad till passade perfekt till detta. Den här gången testade jag marinad med japansk soja, ingefära, citron och lite salt och rullade sedan laxkuberna i sesamfrön strax innan jag stekte dem i olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.