Sesampanerad lax med ponzumajonnäs och krispig sallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ponzumajonnäs1,5 dl majonnäs 1 limefrukt, rivet skal och pressad saft 1 msk japansk soja 2 tsk färsk ingefära, riven
  • Sallad3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 2 msk risvinäger 1 msk strösocker 1 klyfta vitlök, riven 1 msk gochugaru (koreanskt chilipulver) 10 cm rättika 0,5 gurka 3 salladslökar 1-2 kruka krispsallad
  • Lax4 laxfiléer, à 150 g 2 msk japansk soja 4 msk sesamfrön, vita och svarta neutral rapsolja, till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.