Fördelen medlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverse experiment. Det berodde med största säkerhet på att jag tog mig besväret att dubbelpanera laxen
Den här gången testade jag marinad med japansk soja, ingefära, citron och lite salt och rullade sedan laxkuberna i sesamfrön strax innan jag stekte dem i olja
Servera kycklingen medbulgursalladoch tzatziki. Blanda med grekisk yoghurt. Salt och peppar. Blanda en marinad av olja, soja, tomatpuré, sesamolja, honung och sambal oelek
Jag sökte middagsinspiration genom att titta på olika receptlappar som fanns på Ica Kvantum (finns också på nätet) och fastnade för laxmed bladspenat och pasta som lät spännande och gott
Bryt laxen i bitar och lägg den ovanpå. Grillad lax. Pressa saften ur limen och blanda med sweet chili. Men det har varit fullt upp med allt möjligt nu när det är Leifs sista semestervecka
Krydda laxenmed salt o peppar och strö fiberhusk runt om. Receptet kommer från Skillnaden är att hon använde torsk istället för laxoch saffran istället för curry
Efter det var det inte slut på festen för sen lagade jag en supergod bulgursalladmed smak av apelsin och saffran och som jag avnjöt tillsammans med den sista biten av den varmrökta laxen, lite räkor och crabfish samt en urgod kall sås med apelsin och honung
Här hade jag en laxrest som blev en perfekt sallad. Garnera med ost och solrosfrön. Till en portionca 1 dl kokt bulgurliten bit laxfilé1 stor kokt rödbeta, skalad och tärnadnågra haricot verts, kokta och skurna i bitarbroccoli, koktca 30 g fetaost, mager1 msk rostade solrosfrönsalt, pepparBlanda samman alla ingredienser utom fetaost och solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.