Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd. 3-3 1/2 dl vetemjöl. Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra
Morotsbröd till bakmaskinen, 900 gram. 520 g siktat dinkelmjöl. Till min maskin (Centurion XBM-1129) är inställningen standard, 900 g, ljus skorpa. 520 g siktat dinkelmjöl
Viktigt att torrjästen tillsätts sist så den inte blandas med vätskan före maskinen börjar blanda. 33 cl öl (valfri sort). 2 msk torrmjölk. 420 g vetemjöl (ca 7 dl)
Detta bröd bör inte köras med timerfunktion utan startas omgående. Sätt bakmaskinen på program grovt bröd med vikt ca 700 g. 2 dl grovt rågmjöl (100 g). 5 dl vetemjöl (330 g)
Börja medölen, sedan salt socker och rapsoljan. Därefter lägger man i vetemjölet och rågmjölet. 33 cl ljus öl. 420 g vetemjöl special med fullkorn. 95 g grovt rågmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.