Sesamkyckling i Crock-Pot
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg ekologisk kycklinglårfilé i strimlor
  • 2 gula lökar i tunna skivor
  • 2 morötter i tunna skivor
  • 1 röd paprika i tunna skivor
  • 0,5 purjolök i centimeterbreda skivor
  • 1 burk bambuskott
  • 1 burk vattenkastanjer
  • 1 ask champinjoner i tunna skivor
  • Blanda i en burk separat och skaka ordentligt
  • 2 dl ekologisk soja
  • 0,5 dl bbq sås
  • 0,5 dl oystersauce
  • 1,5 msk sesamolja
  • 50 g rumsvarmt laktosfritt smör
  • 4 dl ekologisk rågsikt
  • 3 dl ekologiskt vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver, jag använder Renée Voltaires ekologiska
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk hel och nymortlad anis
  • 1 tsk hel och nymornad fänkål
  • 2,5 dl ekologisk laktosfri filmjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.