Mina föräldrar överraskade oss till lunch i dag med denna underbara maträtt. För många år sedan fick jag ett recept av min syster Agneta på en otroligt god gubbröra som passar perfekt i midsommar, med ägg och hårdbröd
Enligt receptet skall salladenserverastill stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar). Dagens lunch blev dock enförenkling - istället för att steka kött åt vi salladentill sådan skivad rostbiff som man kan köpa färdig i butik
En riktigt härlig lördag, precis som jag ville ha den i dag. Lammkotletter med ugnsrostad potatis och grönsaker som fanns i kylen (morötter, fänkål och lök) samt vitlök, salt och svartpeppar, supergott
Den här stora burken med torkad svamp fick vi till jul, räcker säkert iaf till nästa jul. I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig
Serveras som tillbehörtill kött,. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Rör om så allting blandas,servera gärna med avocado och lite strimlad färsk, basilika på toppen. Idag fick tonfisken och tomatkrossen göra sällskap i enhärligt kryddig och smakrik sås, som tillsammans med squashpasta blev en riktigt god, fräsch och mättande lunchrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.