br />Serranolindade primörer. Lågtempad oxfilé. Mixa sedan med smöret i matberedare (eller med stavmixer) ganska kort, det är gott om man behåller några större nötbitar
Servera riset (pilaff) och oxfilen med en god sallad,Buen Provechouen. I stekpannan du bynt köttet i steker du hackad scharlotten i lite olja, resten av vitlöken, kanel, kardemumma och nejlikor
fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Riv skalet från en citron, hacka vitlökarna tillsammans med den färska rosmarinen. Gör små hål med kniven i lammsteken och kleta in den med kryddblandningen, försök få in marinaden i hålorna, låt gärna marinera någon timme
Lägg den på ett galler med en långpanna under. Marinaden av färsk rosmarin, vitlök, olivolja och citron förhöjer smaken av lammsteken och köttet blir riktigt mört och gott
Min syster var ute och åt hos oss och vi bjöd på kycklingfilé med smak av vitlök och rosmarin. Bryn dem i smör i en stekpanna och krydda med salt, peppar och rosmarin
precis innan det slutar fräsa tillsätt vitlök och rosmarin. 1 st vitlök, riven. 2 krm rosmarin. Smörsky medVitlök och Rosmarin 5 i min. 1 st vitlök, riven. 2 krm rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.