Serranolindad kalkonfilé med apelsinsås och ugnsrostad timjanpotatis
Vardagsmat a la Jess
Vardagsmat a la Jess
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  •  
  • Serranolindad kalkonfilé
  • 2 kalkonfiléer, 700 gram 100 gram skivad serranoskinka
  • salt och svartpeppar
  • 0,5 dl socker
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 4 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning rivet skal av 0,5 apelsin pressad saft från 2 apelsiner 2 tsk maizena
  • salt och svartpeppar
  • 600 gram fast potatis
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk flingsalt
  • 2 msk torkad timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.