Lägg nu i en smord ugnsfast form tomater, fläskfilé, skinka och champinjoner. Vispa ur stekpannan med lite vatten, spara skyn den får en god smak utav kryddan
Skär fläskfilén i bitar. Salta och peppra och bryn den medsvampen i smör. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokta haricots verts och toppa med parmesanost
Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g lite olja - t ex solrosolja havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitan till pensling 1 st lök - finriven 1 st knivsudd riven muskot havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0. 5 dl mineralvatten 1 st rulle smördeg dekorering finhackad persilja tillbehör Ett gott bröd samt en grönsallad – eller gör en coleslaw - finriv morötter och vitkål - vänd ner i tjock matyoghurt och krydda med salt - peppar och en aning socker Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Dela svampen i kvartar och stek i olivoljan, krydda med salt och peppar. Skala schalottenlöken och pressa ner vitlöken i en gryta med vinet, buljongen och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.