getElementById('share-count'). Låt dra och garnera med dill, skuren gräslök och nyriven pepparrot. Rör ner oljan och sist filmjölken, krydda med nymalen vitpeppar och salt
Satt sedan och pratade ett tag med Helene Thideman på Pernod Ricard Sweden. Frank föreslog såklart att prova X-Porter men Connor och Daniel Eriksson från AMKA, bestämde att jag skulle prova lite vin istället
Smaka av med peppar och salt (salt brukar inte alltid behövas då buljongtärningen är salt i sig). Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1086 2 msk smör. 4 dl buljong (vatten + 1 kött- eller grönsaksbuljongtärning eller 1 1/2 msk konc fond)
Klicka i smöret och rör eller blanda med fingrarna till en smulig deg. apelsin-, hallon- eller kokoslikör är gott, prova också att rosta kokosen som de rullas i
Blanda ner citronskal och smaka av med salt och peppar. Servera laxen med strimlad smörstekt vitkål. Grädda i ugnen i 20-25 minuter. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 1 msk smör till formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.