I bland kan det gå väldigt snabbt från att man läser ett recept till att man testar det. I bland behöver recepten och inspirationen mogna lite i bakhuvudet
Ingredienser Portioner. 6 1 rotselleri (à 500 g) 1 bananschalottenlök 1 vitlöksklyfta 50 g smör salt hackad persilja att strö över 1/2 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Som en av många rätter på nyårsafton fick jag äntligen tillfälle att testa helstekt rotselleri, mycket gott och alltid roligt att bjuda på något som de flesta inte äter till vardags, i alla fall inte på det här sättet
Lägg den skivade kasslern omlott i en form eller braspanna beroende på hur mycket du ska göra. Ringla sedan rejält med senap på den synliga biten av kasslerskivorna ca
Hjortfilé är otroligt gott. Här får den sällskap av grädd- och vinstuvad purjolök, en fluffigt krämig mousse på rotselleri, lättpicklad schalottenlök, långsamrostade tomater och en madeirasky
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.